Vacature BSO Medewerker

BSO Medewerker in Stolwijk

Plaats

Groei mee

als BSO medewerker

op onze locatie in Stolwijk
voor 15 tot 20 uur, op maandag, dinsdag en donderdag

De baan

Jouw liefde voor de ontwikkeling van kinderen maakt jouw baan iedere dag de moeite waard!

Je past perfect in ons BSO team als je graag activiteiten organiseert en een tikkeltje sportief bent aangelegd. En in de schoolvakanties pakken we echt uit! We werken dan samen met de gro-up locaties uit de buurt en zorgen met elkaar voor een onvergetelijk dagprogramma voor de kinderen. Zo gaan we schaatsen, houden we speurtochten, bezoeken we de natuurspeeltuin en we hebben een onvergetelijke gro-up stttt sport tour. Misschien ben jij er volgende keer ook bij!

H eb je een diploma om in de kinderopvang te werken en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging in Stolwijk? Dan komen we graag met jou in contact!

Wil je naast 3 middagen BSO en 1 ochtend voorschoolse opvang nog meer uren werken? Die mogelijkheden bespreken we graag samen met jou. Zo behoren een vierde dag op de BSO of werken op het kinderdagverblijf ook tot de mogelijkheden.

Wat breng jij?

 • Het belangrijkste: durf, energie en de nieuwsgierigheid. Een open oog voor je omgeving. Snel kunnen schakelen in nieuwe samenwerking.
 • Een relevant diploma dat bevoegdheid geeft voor werken in de kinderopvang. Check hier je diploma.
 • Het liefst al ervaring en specifieke kennis - door werk of stage - in het genoemde ontwikkelgebied: bewegend, spelend en ontdekkend leren.
 • Je voldoet aan het taalniveau 3F Nederlands op de onderdelen spreken en luisteren.

Wat gro-up jou biedt

Naast een warm welkom in ons team ben je tegelijk onderdeel van iets groters: gro-up waar we met 3000 collega's -in allerlei specialismen - het verschil maken voor kinderen en hun ouders/opvoeders. Zo'n brede organisatie betekent ook iets voor je groeikansen.

 • Een salaris volgens cao Kinderopvang schaal 6: € 2.489 tot € 3.421 per maand bij een werkweek van 36 uur.
 • Reiskostenvergoeding van € 0,21 per kilometer.
 • En dat is nog niet alles! We zetten graag je tijdelijke contract om naar een vast dienstverband als beide kanten tevreden zijn.
 • We stimuleren jouw groei en ontwikkeling met toegang tot een online portaal, de gro-up Academie. Hier kun je deelnemen aan diverse (interne) trainingen en opleidingen om je vaardigheden te verbeteren.
 • Verder kun je genieten van 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering
 • Als klap op de vuurpijl belonen we je met een aantrekkelijke bonus van € 750,- als je een nieuwe collega bij gro-up introduceert. Sharing is caring!
 • We vinden teambuilding enorm belangrijk. Elk jaar organiseren we leuke teamuitjes en evenementen.
 • Een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief een fietsplan en collectieve verzekeringen om jouw werkervaring nog aangenamer te maken.

Bel of app met , , bereikbaar via .

Solliciteren

Tijdens een telefonisch interview heb je de gelegenheid om al jouw vragen te stellen en jouw beschikbaarheid met ons te delen. Als onderdeel van de procedure vragen wij je om een kopie diploma en een cijferlijst met ons te delen. Houd deze alvast bij de hand! We plannen je direct in voor een sollicitatiegesprek op een van onze locaties. Na een positief gesprek volgt direct een arbeidsvoorwaardengesprek. Welkom nieuwe collega!

BSO medewerker

Nog vragen?


Neem dan contact op met • Kinderopvang MBO Zevenhuizen Moordrecht Capelle a/d IJssel Haastrecht Stolwijk

 • Kinderopvang MBO 32 - 36 uur < 20 uur RotterdamFunctie:medewerker bso
Startdatum:08-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2489 – 3421
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met gro-up via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Stolwijk
 2. BSO Medewerker gro-up 08-02-2024

Bekijk ook andere vacatures