Vacature Gemeentegids

Gemeentegids in Stolwijk

Gemeentegids

In de online gemeentegids van de gemeente Krimpenerwaard kunt u de adresgegevens van verenigingen, organisaties, stichtingen en instellingen in de gemeente vinden.

Papieren gids

De gemeentegids wordt hele gemeente gemeente bezorgd. Adressen met een 'nee/nee'- en 'nee/ja-sticker' ontvingen geen gemeentegids. Hiertoe is besloten omdat steeds meer mensen hun informatie via de digitale weg zoeken. Uiteraard zorgen we ervoor dat iedereen die dat wil een papieren gids kan aanvragen.

Heeft u nog geen gemeentegids ontvangen? Dan kunt u contact opnemen met de uitgever Akse Media via e-mail: onder vermelding van 'Krimpenerwaard'. U kunt ook bellen naar .

Speciale gemeentegids bij visuele beperking

De gemeentegids is ook beschikbaar in een speciale versie voor mensen met een visuele, auditieve, verstandelijke of motorische beperking. Maar ook voor senioren, mensen met kleurenblindheid of dyslexie en mensen die Nederlands als tweede taal spreken.



Functie:gemeentegids
Startdatum:07-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Krimpenerwaard via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Stolwijk
  2. Gemeentegids Gemeente Krimpenerwaard 07-01-2024

Bekijk ook andere vacatures