Vacature Toekomstig Lid

Toekomstig Lid in Haastrecht

Heb jij interesse in het bekleden van een klacht beslechtende rol tot het oplossen van klachten in de sociale huursector? Dan is de Klachtencommissie Wonen Zuid-Holland (KCWZH) op zoek naar jou!

Wat doet de Klachtencommissie Wonen Zuid-Holland?
De KCWZH geeft onafhankelijke adviezen over de bij haar binnengekomen klachten. Dit doet de commissie overeenkomstig haar klachtenreglement, behorende bij het convenant met aangesloten woningcorporaties uit de regio Zuid-Holland. Een stuurgroep draagt zorg voor de dagelijkse organisatie en continuïteit van de klachtencommissie.

Wat zoeken we?
Een van onze commissieleden uit de avondkamer stapt binnenkort op. Daarom zoekt de klachtencommissie op korte termijn een nieuw lid (m/v/x).

Heb je interesse?
Meer informatie over de KCWZH - zoals het convenant, het reglement en jaarverslagen - zijn te vinden op de website .
Spreekt de vacature je aan en herken je jezelf als toekomstig lid van de klachtencommissie? Een gemotiveerde sollicitatiebrief met CV kan je per e-mail sturen naar mevrouw , van de Klachtencommissie (). Ook voor vragen over de functie kan je contact met haar opnemen (telefoon ). We ontvangen je reactie uiterlijk op 14-01-2024.Functie:toekomstig lid
Startdatum:21-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Groen Wonen Vlist via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Stolwijk
  2. Toekomstig Lid Groen Wonen Vlist 21-12-2023

Bekijk ook andere vacatures