Vacature Medewerker Boekhouding

Medewerker Boekhouding in Stolwijk

Medewerker boekhouding

PARTTIME - HOOFDKANTOOR STOLWIJK

Ben jij een nauwkeurige en gedreven crediteuren administrateur die graag de touwtjes in handen heeft als het gaat om financiële processen? Wij zijn mogelijk op zoek naar jou! Binnen de bewegelijke wereld van transport en logistiek staan wij open voor een nieuwe aanwinst in ons Finance team.

Het deskundige Finance team bestaat uit 5 collega's waaronder jij zelf en een medewerker boekhouding, medewerker facturatie, een accounting specialist, en manager finance & control. Er is ruimschoots ervaring om op terug te kunnen vallen. Als belangrijk onderdeel van ons team zul je verantwoordelijk zijn voor een breed scala aan taken binnen de financiële administratie.

WIE ZOEKEN WIJ EN WAT GA JE DOEN?

Je bent deskundig op het gebied van crediteurenadministratie, en boekhoudwerkzaamheden in zijn algemeenheid. De medewerker boekhouding heeft een ondersteunende rol met betrekking tot het verslaggevingsproces (maandrapportage/jaarrekening). Binnen de organisatie ben je een aanspreekpunt als het gaat om verwerking van alle inkoopfacturen, dit van orderafhandeling tot betaling.

Je verwerkt zorgvuldig alle inkoopfacturen , van het inboeken tot het matchen met orders en het verzorgen van tijdige fiattering door budgethouders, tot aan de voorbereiding van wekelijkse betalingen. Je ondersteunt bij piek momenten de medewerker die zorg draagt voor de verkoop facturatie . Je ondersteunt de senior salarisadministrateur bij de invoer van de urenregistratie. Je bereidt daarnaast ook het aangifteproces voor en voert deze uit, inclusief (buitenlandse) BTW/Accijns en VIES-aangifte, om ervoor te zorgen dat we voldoen aan alle wettelijke vereisten. Je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt door het wekelijkse betalingsproces samenmet je collega's goed voor te bereiden en uit te voeren. Ook voer je administratieve taken uit met betrekking tot vaste activa en het verstrekken van rapportages bij grote investeringen . Je hebt contact met verschillende leidinggevenden over de voortgang en bij vragen, en houdt je collega's binnen het team ook op de hoogte van de nodige zaken.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

 • Een belangrijke rol in het beheer van onze financiën;
 • Een prettig werkklimaat binnen een ondernemend familiebedrijf met korte lijnen;
 • Een professionele, groeiende organisatie met een collegiale werksfeer en ruimte voor eigen inbreng, initiatief en groei;
 • Een contract van ongeveer 24 uur per week;
 • Een passend salaris volgens CAO Beroepsgoederenvervoer en interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, een goede pensioenregeling via Pensioenfonds Vervoer en o.a. vers fruit op je werkplek.

WAT ZIJN JE KWALITEITEN?

 • MBO werk-en denkniveau;
 • In samenwerking met het team toon je goede inzet om de gezamenlijke doelstellingen van het bedrijf en de afdeling halen;
 • Je bent in staat om samen met het team bij te dragen aan het ontwikkelen, innoveren en optimaliseren van werkprocessen binnen de afdeling Finance;
 • Een open houding ten opzichte van IT-gerelateerde verandertrajecten en/of verbetertrajecten;
 • Sociaal en communicatief vaardig;
 • Uiteraard ben je ook accuraat en in staat om zorg te dragen voor een consistent en kloppende financiële administratie en daarmee correcte uitvoering van het betalings- en rapportage proces.

DIT ZIJN WIJ

Zijderlaan is een professionele speler in de transport en logistieke dienstverlening. Wij ontzorgen onze klanten in de gehele logistieke keten. Onze warehouses zijn gevestigd in Stolwijk, Steenbergen en Puttershoek.

Wij zijn een ondernemend familiebedrijf, bedreven en trots op wat we dagelijks met zo'n 300 medewerkers en 220 voertuigen samen voor elkaar krijgen. Duurzaamheid en innovatie zijn belangrijke pijlers. In 2023 hebben wij zowel de 2 e Lean & Green Star Award als de award voor meest innovatieve mkb'er in de Top 100 Logistiek Dienstverleners 2023 behaald.
Zijderlaan is al 87 jaar Voortdurend in beweging en wordt sinds 2022 bestuurd door de derde generatie.

COLLEGA'S AAN HET WOORD

"Zijderlaan is een echt familiebedrijf: de deur staat altijd open, de lijnen zijn kort en er heerst een wij-gevoel. Er is veel persoonlijk contact, men is flexibel en investeert in goede werkplekken en materiaal."

ZIE JIJ HET ZITTEN? WE GAAN GRAAG MET JE IN GESPREK!

We zien jouw motivatie, CV of aanvullende vragen graag voor 24 maart 2024 tegemoet.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Zijderlaan BV Stolwijk

Nijverheidsweg 10, 2821 AT Stolwijk

Postbus 2, 2820 AA Stolwijk

Contact

Nijverheidsweg 10

2821 AT Stolwijk

Postbus 2, 2820 AA StolwijkFunctie:medewerker boekhouding
Startdatum:24-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met W. Zijderlaan via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Stolwijk
 2. Medewerker Boekhouding W. Zijderlaan 24-02-2024

Bekijk ook andere vacatures