Vacature Medewerker Financieel Beheer

Medewerker Financieel Beheer in Gouda

Medewerker financieel beheer

32 uur/MBO 4 niveau/per 1 april

Ben jij iemand die enthousiast wordt van het ontrafelen van verschillende financiële vraagstukken? Herken jij jezelf in de kernwaarden van Mozaïek Wonen; betrouwbaar, lef, eigenaarschap en verbindend? Dan zoeken wij jou!

Jouw werkdag

Je start je werkdag met een kopje koffie of thee en praat even bij over het weekend. Daarna is er dagelijks een ochtendoverleg met je directe collega's. Welke taken gaan we vandaag oppakken en wat zijn onze prioriteiten? Vandaag begin je met de onderhoudsadministratie inclusief het beoordelen van de fiscale activa. In de loop van de ochtend ga je aan de slag met het voorbereiden van de afrekeningen voor de huurders van de stook- en servicekosten. Wanneer de eindafrekeningen gemaakt zijn, stel je via ons systeem Empire alvast wat brieven op, die kunnen ook de deur weer uit richting de huurders.

Het is lunchtijd!

Na de lunch ga je aan de slag met een stukje facturatie; controleren, vastleggen, goedkeuren en uiteindelijk verwerken. In de namiddag beantwoord je financiële vragen van collega's, zodat zij vragen van huurders kunnen beantwoorden. Aan het eind van de dag check je nog even de status bij je collega's en help je waar nodig op de vastgoed- en crediteurenadministratie. Het was weer een leuke en afwisselende dag, op naar huis!

Jouw profiel

Je hebt een relevante opleiding op financieel gebied minimaal MBO 4 niveau. Je bent iemand met een hands-on mentaliteit, die nauwkeurig kan werken. Je neemt eigen initiatief, bent besluitvaardig en kwaliteitsgericht. Daarnaast beschik je over een sterk analytisch vermogen en overtuigingskracht. Je kunt goed zelfstandig werken, én samen met anderen werken aan resultaat. Dagelijks werk je veel met Excel het is dus belangrijk dat je hier uitstekend mee overweg kunt. Kennis van Empire en kennis van financiën op het gebied van de volkshuisvesting is een pré.

Waarom kies je voor Mozaïek Wonen als je nieuwe werkgever?

  • Werken in een sociaal maatschappelijke organisatie waar je het verschil kunt maken.
  • Je hebt de mogelijkheid om hybride te werken, dit in overleg met je collega's.
  • Ons kantoor ligt op steenworp afstand van de trein en OV wordt volledig vergoed. Kies je voor de auto of fiets? Dan krijg je woon-werk vergoeding.
  • Gratis parkeren voor de deur van ons pand.
  • Je krijgt een salaris ingedeeld in schaal H deze begint bij €3.229, en eindigt bij €4.297,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.
  • Een aantrekkelijke pensioenregeling.
  • Leuke extra's zoals een eindejaarsuitkering én een ruim persoonlijk opleidingsbudget.
  • Een ruim welzijnsbudget te besteden aan sport, welzijn en ontspanning via ons vitaliteitsplatform Mozaiek MOOV.

Wij zijn MozaÏek

Mozaïek Wonen is een middelgrote woningcorporatie in het Groene Hart. We verhuren ruim 10.000 voornamelijk sociale huurwoningen in Gouda, Bodegraven, Nieuwerbrug, Gouderak en Moordrecht. Wij vinden dat iedereen zich ergens thuis moet kunnen voelen. Wonen is niet voor iedereen vanzelfsprekend, er zijn mensen die het niet kunnen betalen of die bijzondere aandacht en zorg nodig hebben. Mozaïek Wonen is er ook voor die mensen.

Onze missie is dan ook: groeien, ouder worden en mee kunnen doen in de samenleving kan niet zonder een thuis. Daarom zetten wij ons iedere dag met energie en passie in voor mensen die een sociale huurwoning nodig hebben.Functie:medewerker financieel beheer
Startdatum:28-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:4297 – 4297
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Mozaïek Wonen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Stolwijk
  2. Medewerker Financieel Beheer Mozaïek Wonen 28-01-2024

Bekijk ook andere vacatures