Vacature Medewerker publiekszaken

Medewerker publiekszaken in Stolwijk

Functieomschrijving

Voor de gemeente Krimpenerwaard zijn wij op zoek naar een medewerker voor het Klant Contact Centrum. Zit het verlenen van goede service in jouw bloed en ben jij flexibel beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

wat bieden wij jou
 • 24-36 uur
 • 14,71 - 17,11 bruto per uur op basis van ervaring
 • Stolwijk
wie ben jij

Als Medewerker Publiekszaken bij de gemeente Krimpenerwaard ben jij het visitekaartje van dienstverlening. Met jouw klantgerichte benadering ontvang je klanten hartelijk.

Daarbij is flexibiliteit is van belang vanwege avondopenstellingen en de vooruitplanning van roosters, met speciale aandacht voor vervanging tijdens afwezigheid om een snelle klantenservice te waarborgen.

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding op mbo niveau
 • Relevante werkervaring in klantcontact
 • Je hebt ervaring met het aanvragen van reisdocumenten en rijbewijzen
 • Je beschikt over aantoonbare ervaring met administratieve systemen
wat ga je doen

Je verzorgt met name de aanvragen voor reisdocumenten. Overige ervaringen in Burgerzakenproducten is een pre. In deze rol is heldere communicatie erg belangrijk. Ook moet je goed om kunnen gaan met drukte.

 • Je hebt het eerste telefonische contact met de klanten;
 • Je handelt de diverse en complexe klantvragen zoveel mogelijk af;
 • Je verbindt waar nodig doelgericht door aan andere collega's;
 • Je bent verantwoordelijk voor een correcte afhandeling van de klantvragen.
waar ga je werken

Jouw werkweek is nooit hetzelfde. Je bent onderdeel van de 1e lijns dienstverlening van de gemeente. Een deel van je tijd ben je actief in het beantwoorden van de klantvragen van inwoners en ondernemers van de gemeente. Je handelt de diverse en complexe klantvragen zoveel mogelijk zelf af. Lukt dit niet? Dan verbind je doelgericht door aan andere collega’s van de verschillende teams. Je blijft verantwoordelijk voor een correcte afhandeling van de processen, zoals de klantvragen over alle gemeentelijke producten en diensten, meldingen, regelingen en procedures.

sollicitatie

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer direct via de solliciteerknop. Heb je nog vragen? Neem contact op met Kaylee of Rowenna via onderstaande nummer.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:technisch medewerker klantenservice
Startdatum:12-02-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2650 – 2650
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via groenehart@nl.randstad.com of 018 259 19 50. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Stolwijk
 2. Medewerker publiekszaken Randstad 12-02-2024

Bekijk ook andere vacatures