Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Haastrecht

vrijwilligers actief met het snoeien van een hoogstamboomgaard in de Utrechtse Waarden

Om een boomgaard in stand te houden of aan te leggen is echter wel enige kennis nodig. Niet alle bewoners van het buitengebied hebben die kennis. De in 2016 opgerichte Hoogstambrigade Utrechtse Waarden heeft die kennis wel. En ook de professionele uitrusting die nodig is voor het onderhoud. Tegen een bescheiden vergoeding stellen wij die ter beschikking van grondbezitters die de hoogstamboomgaard ook een warm hart toedragen.
Onze groep bestaat momenteel uit tien vrijwilligers, mannen en vrouwen. Wij zijn actief in de omgeving van Haastrecht, Oudewater, Montfoort. In de periode december - april wordt gemiddeld eens per twee weken op een zaterdag gewerkt; soms ook door de week.


Gezien de grote vraag om hulp, kunnen wij nog wel wat extra handen gebruiken. Lijkt het je ook wat om op fraaie plekken met een gezellige, gemotiveerde groep een boomgaard op te knappen? Stuur dan een bericht naar . Ervaring in snoeien is niet vereist, wel de bereidheid daartoe een cursus te volgen.

E-mailadres

Wij zoeken vrijwilligers

de hoogstamsnoeibrigade op de ladders

Functie:vrijwilligers
Startdatum:20-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Platform ZelfDoen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Stolwijkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de stolwijkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Stolwijk
  2. Vrijwilligers Platform ZelfDoen 20-11-2023

Bekijk ook andere vacatures